EXCLUSIV  Georgiana Ioniță Toader, redactor-șef Spectacola.ro, a devenit mamă. Breaking news în trustul DC Media Group. Prima fotografie cu fetița

Georgiana Ioniță a devenit mămică
Georgiana Ioniță a devenit mămică

Colega noastră Georgiana Ioniță Toader, redactor-șef Spectacola.ro, a devenit mamă.

Vineri, 29 decembrie 2023, s-a născut micuța Amalia Ioana. Așteptată cu multă nerăbdare, fetița a venit pe lume la primele ore ale dimineții. Georgiana și Amalia Ioana se simt foarte bine și abia așteaptă să se cunoască de-a binelea. Așa că... familia DC Media Group s-a mărit: Avem o mămică fericită și extrem de emoționată și o fetiță simpatică.

Jurnalista a împărtășit cu cititorii Spectacola și DC News prima fotografie cu fetița, îmbrăcată - cum altfel - în Moș Crăciun! Georgiana Ioniță Toader a primit cel mai frumos cadou de Crăciun! Chiar un suflet atât de dorit de ea și soțul său.

2. -imagine fara descriere- (fetita-georgiana-ionita_50524200.jpg)

În urmă cu o săptămână, aflat în studioul DC News și Spectacola, părintele Vasile Ioana i-a transmis un mesaj Georgianei Ioniță Toader.

„Ce a pus Dumnezeu în tine este un miracol. Să te bucuri de miracolul din pântecele tău. S-o iubești pe această copilă care îți va schimba viața! Și să rămâi luminoasă. Îl rog pe Dumnezeu să îți dea putere. Te binecuvântez”, a zis părintele Vasile Ioana chiar cu câteva zile înainte ca jurnalista să nască.

În urmă cu două luni, Georgiana Ioniță Toader, redactor-șef Spectacola.ro, acorda un interviu în care vorbea despre noul ei rol - de mamă.

„Eu am fost întotdeauna pasionată de zona aceasta de parenting, de zona de sănătate. Fiind și jurnalist pe sănătate o lungă perioadă de timp, am avut ocazia să mă intersectez cu profesioniști din domeniu, cu mămici la tot pasul, dar mi-a plăcut mereu să caut în zona aceasta de creștere a copiilor, chiar înainte să fiu însărcinată. Astfel, pot spune că m-am pus la curent cu unele lucruri, însă spaima este reală și cred că orice mămică, oricât de mult s-ar documenta, tot are foarte multe întrebări, are foarte multe frici. 

Din fericire, pentru mine, perioada aceasta de sarcină a fost o oportunitate să descopăr și să învăt și eu, la rândul meu, prin intermediul unor interviuri și întâlniri cu specialiști pe care i-am adus în cadrul emisiunilor pe care le avem la Spectacola, DC News, DC Medical, dar și în interviuri scrise, apeluri telefonice, care mi-au permis să pun întrebări sau curiozități pe care le aveam și eu, la rândul meu, și în felul acesta pot spune că am împușcat doi iepuri. Pe de altă parte, cred că este o motivație în plus să îți faci meseria cât mai bine, atunci când știi că aduci pe lume încă un om, astfel încât să te simți mândru de tine, în primul rând ca persoană și de ce nu, mai târziu să îi poți fi un exemplu. Învăț să îmi fac și treaba bine, la fel de bine sau poate mai bine”, a spus Georgiana Ioniță Toader, în cadrul emisiunii Părinți Prezenți, de la părintisipitici.ro.

Trustul DC Media Group le urează sănătate, fericire și împlinire celor două care pornesc, de astăzi, într-o mare aventură cu mulți kilometri de iubire la bord.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel