George W. Bush: Fratele meu, Jeb Bush, vrea să fie președinte

Fostul președinte american George W. Bush (2001-2009) spune că fratele său, Jeb Bush, vrea să candideze la alegerile prezidențiale din 2016.

Jeb Bush "vrea să fie președinte", a declarat fostul lider SUA într-un interviu pentru Fox News.

"Cred că ar fi un președinte grozav. Înțelege ce înseamnă să fii președinte, l-a văzut pe tatăl său, pe fratele său. Este o persoană care cântărește mult orice decizie", a spus George W. Bush.

Fostul președinte a adăugat că îl încurajează pe fratele său să se înscris în cursa pentru Biroul Oval. "Eu, desigur, l-am împins să candideze pentru Președinție. El, desigur, mi-a spus 'încă nu m-am hotărât', și chiar cred că este sincer. În plus, nu cred că îi place să fie împins de la spate de fratele său mai mare", a mai spus al 43-lea președinte al SUA.

Presa americană speculează de mai multe săptămâni că un posibil candidat la alegerile prezidențiale din 2016 este Jeb Bush. Membru al familiei care a dat deja doi președinți Statelor Unite ale Americii, Jeb Bush a declarat în aprilie, pentru prima oară, că se gândește să intre în cursa pentru Casa Albă, din partea republicanilor. Cele mai mari șanse să ocupe poziția de candidat al republicanilor pentru alegerile prezidențiale din 2016 le au Jeb Bush și guvernatorul din New Jersey, Chris Christie.
Din partea democraților este așteptată să candideze Hillary Clinton, soția fostului președinte Bill Clinton și fost secretar de Stat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel