George Vintilă, pilot de curse

După o absență de doar câteva luni din vizorul publicului, George Vintilă revine sub lumina reflectoarelor, însă nu ca DJ sau VJ, ci ca pilot de curse!

Însoțit de o gașcă de prieteni (între care chef Bogdan Alexandrescu) și de câinele lui dresat (un Amstaff numit SOL), George a făcut senzație la Sinaia, sâmbătă și duminică.

În weekend-ul 21-22 iulie 2018 a avut loc la Sinaia cea de-a 5-a etapa a Campionatui National de Viteza in Coastă, "Trofeul Sinaia, Editia X", singura etapă cu traseu integral urban din acestă competiție.

Una dintre atracțiile pricipale ale acestei ediții a fost, mașina electrică a echipei Kaufland E-Rally Team, care a stârnit curiozitatea atât presei și pasionaților de mașini de viteză, dar și unor persoane publice precum George Vintilă, chef Bogdan Alexandrescu sau Vlad Oprea, primarul orașului Sinaia.

Revenit în forță după 5 ani de absență de pe pista de traseu montan, George Vintilă, celebrul om de radio și televiziune, nu pare că ar da semne de oboseală. Invitat special al pilotului Sorin Ghișoi, multiplu campion național la competițiile de viteză, el a făcut prima urcare în rol de copilot, însă la a doua urcare a făcut rocada, instalându-se confortabil la volanul mult-râvnitei mașini electrice.

(oar_w460)

Dj-ul nu e la prima lui experiență plină de adrenalină, în trecut urcându-se pe podium de mai multe ori la competițiile de viteză în coastă.

Însoțit de bunul său prieten, chef Bogdan Alexandrescu, pasionat și el de sporturi de viteză, George Vintilă își declară public admirația față de mașina-vedetă: "Îmi place de ea, bestia asta mică nu face niciun fel zgomot, vine așa tiptil-tiptil și nu se aud decât cauciucurile pe probă în sus, dar are o forță incredibilă și se încarcă singură în mers. Se pare că tehnologia face pași imenși pe măsură ce timpul trece, iar noi tot ce trebuie să facem este să ținem pasul cu ea. Felicitări celor care au venit cu această idee green!" încheie dj-ul.

(oar_w460)

Cu siguranță experiența la volanul mașinii electrice de curse nu rămâne una singulară, George Vintilă promițând că va conduce în una dintre viitoarele etape de VTM cea de-a doua mașină special transformată în mașină electrică de curse de cunoscutul inginer francez Marc Areny și echipa sa.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel