George Soros, un nou război. Atac total de la Davos

Darius Muresan / 25 ian 2018 / 22:33 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Miliardarul George Soros a declarat război giganților europei. Cunoscutul om de afaceri a făcut declarații într-o conferință de presă la Davos.

Astfel, George Soros a precizat că ”Nemesisul” giganților internetului este Comisia Europeană. Totodată, el a mai transmis că UE se află într-o postură mai bună, în timp ce SUA deține monopolul în IT.

George Soros a lansat un atac fără precedent împotriva ”giganților internetului” care, spune el, doresc să își impună metodele proprii de control și să își extindă puterea. Omul de afaceri consideră că proprietarii platformelor se consideră ”stăpânii lumii, dar sunt proprii sclavi”. Soros consideră că Nemesisul acestor giganți este Comisia Europeană.

George Soros a mai transmis că dominația acestor platforme crește ilegalitatea, că ”au putere de monopol, dar în același timp concurează între ei”, făcând referire la faptul că înghit start-up-urile, precizând că ”au resursele pentru a invada teritoriul celălalt”. 

El consideră că societatea nu este protejată de consecințele acestor platforme, giganți IT. Totodată, autoritățile de reglementare nu reușesc să protejeze societatea și nici să stea în afara influenței acestor giganți. George Soros consideră că UE e mai bine plasată pentru că nu are proprii giganți, lucru care îi permite să se protejeze de abuzurile monopoliștilor și asigură mai bine protecția datelor.

Miliardarul mai transmite că sunt multe servicii gratuite, dar nu se ia în calcul valoarea datelor. George Soros a mai precizat că Uniunii Europene i-au trebuit șapte ani pentru a construi un „caz Google”, acum, după procedură, lucrurile vor merge mult mai rapid.

[citeste si]


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2018 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26