George Simion, PROTEST la Guvern: Mergeți în vămi și ridicați măsurile idioate. Atât timp cât un om are test PCR, este sănătos

George Simion, la Guvern/ foto captură video
George Simion, la Guvern/ foto captură video

George Simion, liderul AUR, protestează la Guvern, împreună cu alți cinci parlamentari AUR. 

George Simion, împreună cu alte câteva persoane, se află la intrarea în Guvernul României, unde protestează pentru a fi respins certificatul verde în Camera Deputaților. În plus, el susține ca românii care se întorc în țară de sărbători să fie primiți doar cu test PCR, fără a fi carantinați, în lipsa vaccinului. ”Mergeți în vămi și ridicați măsurile idioate, atât timp cât un om are test PCR, este sănătos” a spus George Simion, adresându-se lui Raed Arafat.   

”Nu facem scandal, suntem ținuți ca niște câini la ușă” a spus o parlamentară AUR prezentă alături de George Simion. Ei vor să intre la prim-ministrul Nicolae Ciucă. ”Să ne primească 10 minute” a insistat George Simion. ”Suntem șase oameni aici, este inadmisibil” a spus o altă persoană prezentă. ”Avem în Guvernul ăsta pe cineva care ne poate primi?” a continuat George Simion. 

”Chipurile, facem circ. Dacă e bal, bal să fie”

Se pare că cei prezenți au fost în vămi în weekend-ul trecut. ”Sunt ținuți ca niște câini” a spus liderul AUR despre românii care așteaptă în vămi să intre în țară. 

Citește și: Două persoane din 1500 au ales vaccinarea în locul carantinării, la Vama Nădlac. ”Carantinăm AUTOCARE întregi”. Peste 40.000 de români se întorc de Crăciun, iar lista rămâne deschisă

George Simion a mers la fiecare ministru, luându-i la întrebări, inclusiv despre mașinile din care au coborât. ”Noi, chipurile, facem circ dacă stăm aici. Hai să vedem, dacă e bal, bal să fie” a mai spus liderul AUR. 

La ora 12:00, va începe ședința de Guvern. 

Peste 40.000 de români se întorc acasă de sărbători, iar lista rămâne deschisă

Potrivit datelor furnizate de Serviciul de Telecomunicații Speciale, de la lansarea aplicației https://plf.gov.ro și până în această dimineață, la ora 10:00, 41.742 de persoane au generat formulare digitale de intrare în România (PLF). Traficul la frontieră este în condiţii normale, timpul maxim de aşteptare fiind de 40 de minute în  PTF Nădlac II şi Borş II, arată un comunicat se presă. 

Cele mai multe persoane au completat formulare pentru următoarele puncte de trecere a frontierei:

1. Aeroportul International „Henri Coandă” – 14.615
2. Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac – 3.202
3. Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj – 3.024
4. Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II – 2.460
5. Punctul de Trecere a Frontierei Borș – 2.442

Începând de astăzi, 20 decembrie 2021, toate persoanele care sosesc în țară trebuie să completeze formularul digital de intrare în România (PLF), document adoptat la nivelul a 18 state din Uniunea Europeană și reglementat de Guvernul României.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel