George Simion, la votul pentru Cîțu: ”REDESCHIDEȚI ȘCOLILE!” Șoșoacă: Nu mi-a venit să cred ce s-a întâmplat după declarațiile lui

Parlamentarii de la AUR au ținut în mâini, la votul pentru Guvernul Cîțu din Parlament, niște pancarte pe care era scris: ”redeschideți școlile!”. Ce s-a întâmplat în momentul în care au făcut acest gest, nimeni nu a sesizat.

Diana Șoșoacă, senator AUR, a explicat ce s-a petrecut în Parlament la votul pentru Guvernul Cîțu. Ea a spus că nu i-a venit să creadă ce a auzit în sală după declarațiile lui George Simion, liderul partidului din care face parte.

”Când George Simion a luat cuvântul în plen, noi, cei de la AUR, am ridicat o foaie pe care era scris: ”redeschideți școlile!”. George Simion a zis că acestea trebuie redeschise. Ce a primit? Ca o bătaie de joc la adresa partidului AUR și a celor afirmate de George Simion, știți ce a răsunat din sală: Domnule Simion, nu știți că e vacanță?” Cât de insensibil... ca să nu folosesc alt cuvânt... poți să fii când acești copii suferă, când copiii aceștia sunt supuși efectiv unei torturi de a sta în fața unui calculator timp de patru ore-șapte ore pe zi?! Și tu să-ți bați joc când noi cerem redeschiderea școlilor... să ne spui că păi nu e vacanță? Este fantastic. Nu se poate... Nu doar că e lipsă de bun simț... Nici măcar limită nu au. Nu au simțul ridicolului. Nu au simțul măsurii, nu au simțul durerii”, a zis Daniela Șoșoacă fără a-i numi pe cei care au reacționat în acest mod.

George Simion, liderul AUR, s-a pronunţat pentru redeschiderea şcolilor, după vacanţa de iarnă, precum şi a afacerilor



"Este timpul să redeschidem şcolile, asta cerem noului Guvern. Sunt sute de mii de profesori, sunt sute de mii de părinţi, e în joc viitorul copiilor noştri. Redeschideţi şcolile pentru a avea un viitor (...). Oricum ne vom îndatora cât de mult pot ei, oricum banii noştri o să ajungă să fie furaţi. Nu mai plătiţi biruri, nu mai acceptaţi, luptaţi-vă şi redeschideţi afacerile, redeschidem împreună şcolile', a menţionat deputatul AUR.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel