George Secioreanu, la Vocea României! Loredana Groza: ”Pătrunde bine!”

Vocea României, George Secioreanu. Audițiile pe nevăzute la ”Vocea României” au continuat și în ediția de sâmbătă seară, 26 octombrie. Printre concurenții care au arătat că își doresc să meargă mai departe s-a numărat și George Secioreanu, un tânăr în vârstă de 22 de ani din Tulcea, student la Conservator.

Participantul a impresionat juriul de la ”Vocea României”. Din copilul rebel care chiulea de la orele de muzică, George Secioreanu a ajuns să fie as la cântat – dovadă și prestația pe care a avut-o la concursul de talente. Studentul a ales să interpreteze melodia ”Copacul” a lui Aurelian Andreescu și se pare că a făcut o alegere tare bună! Loredana Groza a fost atât de impresionată de vocea tânărului încât i-au dat lacrimile.

George Cristian Secioreanu a impresionat juriul de la Pro TV, cei care s-au intors la timp fiind Loredana Groza, Horia Brenciu și Smiley. “Mă bucur că te-ai intors și ai toate șansele să fii în echipa mea. Vocea ta pătrunde bine”,  a zis Loredana Groza. Și Horia Brenciu a facut tot posibilul pentru a-l lua în echipa sa. Ba mai mult de atât! I-a compus, pe loc, o melodie, dar în zadar și asta pentru că George Secioreanu s-a îndreptat spre Smiley.

FOTO: Facebook Vocea României VEZI VIDEO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel