George Scutaru, aflat sub control sub control judiciar, s-a prezentat la Poliție

Fostul consilier prezidențial pentru securitate națională, George Scutaru, s-a prezentat, marţi dimineaţă, la Secţia 5 de Poliţie. George Scutaru se află sub control judiciar într-un dosar în care este acuzat de complicitate la luare de mită şi spălare a banilor. El trebuie să se prezinte la poliție de două ori pe săptămână.

Fostul consilier al președintelui Klaus Iohannis a ajuns la Secţia 5 de Poliţie în jurul orei 09:00. Conform programului stabilit în cadrul măsurii controlului judiciar, George Scutaru trebuie să se prezinte la Secţia 5 de Poliţie în zilele de marţi, la ora 09:00, şi joi, la ora 11:00.

În timpul controlului judiciar, George Scutaru are interdicţie să părăsească ţara şi să comunice cu anumite persoane nominalizate de anchetatori. De asemenea, el trebuie să se prezinte în faţa procurorilor sau la instanţă ori de câte ori este chemat şi să anunţe dacă îşi schimbă locuinţa.

George Scutaru este sub control judiciar pentru 60 de zile, începând din 3 aprilie, în dosarul în care este urmărit penal pentru complicitate la luare de mită şi spălare a banilor, după ce ar fi primit 170.000 de euro, o parte din mita de un milion de euro primită de o persoană cu funcţie de conducere din administraţia locală.

Vezi și: Fiica lui Teodor Meleşcanu, implicată în dosarul fostului consilier prezidenţial George Scutaru

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel