George, noua vedetă Kanal D: Am vrut să țin totul secret

Kanal D și-a mărit echipa o vedetă îndrăgită - George (ex-Jorje). Îndrăgitul cântăreț va prezenta din toamnă show-ul “Super potriveala”, („Match Game”), una dintre cele mai longevive emisiuni-concurs din istoria televiziunii mondiale.

"Orice proiect este diferit, dar în general, pentru mine, totul este de suflet, pentru că fac ceea ce îmi place, televiziunea și scena sunt lucrurile pentru care m-am născut în lumea asta. În acest moment, sunt foarte fericit, iar reacția familiei a fost una foarte bună! Mama, de pildă, abia a aflat (n.r. râde), pentru că nu i-am spus până acum. Am dezvoltat o superstiție, până când nu se întâmplă lucrurile, prefer să nu mai zic nimic! Și... nu este vorba numai de superstiție, am vrut eu să țin secret totul până când am semnat oficial! Ce să-i faci... cred în gânduri și în energia oamenilor și nu vreau să las pe nimeni să îmi blocheze activitatea", a zis George într-un interviu pentru Wowbiz.

"Nu pot să dau deocamdată foarte multe detalii despre emisiune, însă, pot să le spun celor interesați că trebuie să între pe pagina kanald.ro/superpotriveala, să afle când o să înceapă emisiunea și, cel mai important, când se pot înscrie în competiție. O să fie o super emisiune, un concurs și, ce-i foarte tare, va fi o super distracție pentru cei care vor participa, dar și pentru cei care se vor uita la noi. În plus, concurenții pot câștiga până la 25.000 de lei, ceea ce este foarte bine", a mai zis vedeta.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel