George Maior audiat la SIIJ. Cozmin Guşă: Se face de râs. Aparență de acte de tip mafiot

Cozmin Gușă
Cozmin Gușă

Cozmin Gușă a declarat, la Realitatea TV, după ce George Maior a mers la audieri la SIIJ, că acesta "se face de râs, având o postură cu aparență de mafiot".

"George Maior a fost adus în final, după eforturi multiple, în fața secției de care s-a ferit, secție care i-a adus în față acel mecanism al statului paralel din România în care câțiva oameni, printre care Maior, Coldea și Kovesi, având acces la dosare, la putere, la informații cu caracter personal, arhiva SIPA, și-au bătut joc de instituțiile statului român în folos personal.

Poate nu toți trei, cine știe, la doamna Kovesi mai stăm să ne uităm. Dar folosul personal la Maior și la Coldea se cunoaște. Acest dosar este un pretext pentru a vedea cum funcționa statul român paralel în acea perioadă în care unii beneficiează în nume personal de funcțiile pe care le-au căpătat fără să fie aleși, ci fiind numiți, uzufructând autoritatea instituțiilor pe care le coordonau”, a declarat, la Realitatea TV, consultantul politic Cozmin Guşă.

Guşă: Ceea ce vedem în spatele lui George Maior este, într-adevăr, o aparență de acte de tip mafiot

”Nu și-ar fi închipuit George Maior și atât mai puțin tatăl său, care l-a crescut în alt stil, profesorul Liviu Maior, că fiul său va ajunge în această postură cu aparență de mafiot. Dar ceea ce vedem în spatele lui George Maior este, într-adevăr, o aparență de acte de tip mafiot împotriva unor oameni de afaceri, unii vinovați, alții nevinovați, ocolind alți oameni de afaceri, unii români, marea majoritate străini, și fiind în orice fel, însă corect și patriot nu. Finul lui, Victor Ponta, la apogeul carierei politice a ajuns să facă fel de fel de lucruri, fiind în stare din punct de vedere intelectual de mult mai mult, dar credibilitatea lui ajungând la un nivel minim prin anumite gesturi pe care le-a făcut și care au început cu uzufructarea votului de tip PSD și scurgerea într-o construcție de tip UNPR, care astăzi se numește Pro România.

UNPR-ul a fost nășit tot de George Maior și Pro România la fel. Victor Ponta a luat parlamentari PSD atacându-și fostul partid. Ei dacă erau corecți puteau să demisioneze din PSD, dacă erau corecți până la capăt, și să spună: facem partidul Pro România, asta e viața, ne vedem de treabă, dar renuntăm la mandat. Vrând astăzi să joace elocința politică, după ce în urmă cu o săptămână o dădea în primire pe Dăncilă cu unele discuții pe care Dăncilă nu le-a confirmat, dar care erau discuții de nespus în spațiul public, între patru ochi. Erau negocieri pentru Ponta și ai săi să intre la guvernare, atenție, nu să răstoarne guvernul, ci să intre sub guvernul Dăncilă”, a mai declarat la Realitatea TV Cozmin Gușă.

În ceea ce privește faptul că Teodor Meleșcanu o contrazice pe Viorica Dăncilă în ceea ce privește rechemarea lui George Maior, Cozmin Gușă a declarată că "dacă stăm și judecăm drept este limpede că Maior se face de râs, nu poți să îţi asumi asemenea replici în fața publicului".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel