George Maior, audiat la Comisia SRI. Prima reacție

Rodica Mitu / 27 feb 2018 / 11:22 Salveaza PDF Comentarii

George Maior a făcut o serie de declarații înainte de a fi audiat la Comisia parlamentară de control a activităţii SRI.

"Consider că întotdeauna am acţionat în spiritul legalităţii. Nu a fost probată nicio acuzaţie. (...) Am venit de bună-credinţă să răspund la toate întrebările comisiei şi ne vedem și după", a declarat George Maior, înainte de a intra la audieri.

[citeste si] 

Pe 6 martie va fi audiat și Florian Coldea. "Pe data de 27 februarie, tot marţi, îl invităm la comisie pe domnul George Maior, urmând ca la o săptămână după, în speţă 6 martie, să vină la comisie domnul Florian Coldea. Iar in săptămâna următoare o să-i propunem domnului preşedinte Traian Băsescu să vină la comisie când îi permite timpul domniei sale şi în contextul în care putem să avem şedinţă de comisie", anunțase Claudiu Manda la finalul unei şedinţe a Comisiei SRI, care a avut loc pe 13 februarie.

Pe 2 februarie, ambasadorul României în SUA a avut o întâlnire la Parlament cu Claudiu Manda, la finalul căreia a afirmat că 'a avut o discuţie foarte bună cu preşedintele Comisiei parlamentare pentru controlul activităţii SRI, precizând că 'este în interesul tuturor' să fie clarificate anumite aspecte prezentate în spaţiul public.


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25