George Ivaşcu, decizie referitoare la sumele rămase de la concursul de proiecte

Proiecte
Proiecte

Suma rămasă nealocată în urma selecţiei proiectelor depuse de ONG-uri privind Centenarul Marii Uniri va fi destinată unui nou apel de proiecte care va fi deschis în perioada imediat următoare.

'Mă bucur nespus că o parte importantă a procesului dedicat celebrării Centenarului Marii Uniri este pe cale să se încheie, astfel încât proiectele frumoase depuse de solicitanţi pot demara în cel mai scurt timp posibil. Le urez succes tuturor celor care au câştigat şi sper ca fiecare cetăţean român să se poată bucura de manifestările la care vom asista în lunile următoare. Este sărbătoarea noastră, a tuturor, dar mai ales a celor în slujba cărora ne aflăm.

Menţionez că lista proiectelor admise, publicată pe site-ul instituţiei în data de 3 august 2018, va fi supusă aprobării în cadrul următorului Comitet Interministerial. De asemenea, pentru transparenţă şi din respect pentru cheltuirea judicioasă a banului public, vă informez că suma rămasă nealocată în urma selecţiei proiectelor depuse de ONG-uri, va fi destinată unui nou apel de proiecte care va fi deschis în perioada imediat următoare. Noua selecţie de proiecte va avea în vedere acele manifestări a căror implementare trebuie să fie încadrată în intervalul de timp octombrie - decembrie 2018', precizează ministrul George Ivaşcu, potrivit unui comunicat.

Toate contestațiile, respinse

Comisia de soluţionare a contestaţiilor privind manifestările, acţiunile şi proiectele de aniversare a Centenarului României (1918-2018) şi a Primului Război Mondial formulate, depuse şi asumate de entităţi persoane juridice de drept privat fără scop patrimonial, şi-a încheiat activitatea luni, potrivit prevederilor legale. Comisia a respins toate contestaţiile solicitanţilor, procedura fiind respectată în totalitate de comisia de selecţie şi evaluare. ', se mai arată în comunicatul MCIN. Potrivit sursei citate, lista contestaţiilor va fi publicată pe site-ul instituţiei. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel