George Costin, revoluţionarul lui Băsescu, ales preşedinte al CORD '89

pensionari romania
pensionari romania

Secretarul de stat George Costin de la Secretariatul de Stat pentru Problemele Revoluţionarilor (SSPR), cel care a încercat să acrediteze ideea unei încercări de lovitură de stat la manifestaţia poliţiştilor din octombrie, a fost ales, sâmbătă, preşedinte al Consiliului de Onoare al Revoluţiei din Decembrie 1989 (CORD '89)

George Costin a propus ca pe 22 sau 29 ianuarie 2011 să fie convocat Congresul Blocului Naţional al Revoluţionarilor pentru alegeri în cadrul acestei uniuni. BloculNaţional al Revoluţionarilor invocat de secretarul de stat este chiar organizaţia care deţine exclusivitate protestelor din jurul palatului prezidenţial între 18 octombrie şi 24 decembrie.

Congresul Extraordinar al CORD '89 nu s-a desfăşurat fără incidente. Atmosfera s-a tensionat, iar lucrările au fost întrerupt câteva minute când nişte revoluţionari nu au fost de acord cu votarea în bloc a echipei de conducere.

'Din păcate, ceea ce s-a întâmplat a avut loc din cauza a două persoane, dar vă spun că nu făceau parte dintre delegaţii propuşi de organizaţiile de revoluţionari. Probabil au o temă de transmis, probabil au o temă de îndeplinit (...) Părerea mea este că cei doi infiltraţi au dorit să strice acest Congres, nu au reuşit', a adăugat George Costin.

George de stat şi-a delegat atricuţiunile către preşedinţii executivi şi preşedintele Consiliului Naţional pentru a nu fi în conflict de interese vizavi de funcţia de secretar de stat. „Deci rămân preşedintele acestei uniuni, dar toate atribuţiunile le-am delegat în cadrul Congresului către cei trei preşedinţi“, a declarat George Costin.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel