George Costin, reținut de DNA

george costin
george costin

George Costin, secretarul de stat pentru problemele revoluţionarilor, adus, luni după-amiază, la sediul DNA din Piteşti, pentru a fi audiat în cazul unor acuzaţii privind infracţiunea de luare de mită, a fost reţinut.

Secretarul de stat pentru problemele revoluționarilor este acuzat că, prin intermediul Asociației ”Decembrie 1989 Metrou” din București a creat o rețea de falși revoluționari, pe care îi obliga să semneze contracte de reprezentare în urma cărora George Costin încasa un anumit procent din banii pe care așa-zișii revoluționari îi luau de la bugetul de stat.

Potrivit presei, în acest dosar privind luarea de mită de către George Costin, cercetările s-au derulat de-a lungul unui an.

Ancheta a demarat după ce, la sediul Asociației ”Decembrie 1989 Metrou” din București, a fost găsită o sumă mare de bani, în urma unui flagrant organizat în urmă cu un an.

În paralel cu audierea lui George Costin, are loc o percheziţie la sediul Asociaţiei revoluţionarilor din municipiul Câmpulung Muscel.

Ungureanu l-a eliberat pe Costin din postul de secretar de stat

Premierul Mihai Răzvan Ungureanu a decis ca George Costin să fie eliberat din postul de secretar de stat pentru problemele revoluţionarilor, după ce secretarul de stat a fost reţinut pentru acuzaţii privind infracţiunea de luare de mită.

Procurorii piteşteni au emis ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore pe numele lui George Costin pentru fapte de corupţie, surse judiciare susţinând că acesta ar fi suspectat de organizarea unei reţele de traficare a certificatelor de revoluţionar şi de luare de mită.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel