George Copos, aviz pentru eliberare condiționată

Comisia Penitenciarului Rahova a aprobat eliberarea condiționată a fostului finanțator al Rapidului, George Copos.

George Copos ar putea ieşi mai devreme din închisoare. Dosarul pentru liberarea condiţionată a fostului patron de la Rapid a fost aprobat de comisia de specialitate a Penitenciarului Rahova.

Cererea pentru eliberarea condiționată a lui Copos a fost întocmită chiar de penitenciar, în condițiile în care acesta a executat mai puțin de un an din pedeapsa de trei ani și opt luni din pedeapsă rezultată în urma dosarului Transferurilor și alți patru ani din dosarul Loteria. Cele două pedepse au fost contopite, George Copos primind un spor de șase luni, însă în luna ianuarie Tribunalul București a anulat acel spor.  

George Copos a primit un bonus de trei luni din partea Penitenciarului Rahova pentru munca depusă în atelierul de tâmplărie. Aceste luni, cumulate cu perioada executată din pedeapsă, pot duce la eliberarea lui  George Copos, mai ales că acesta are și peste 60 de ani. 

Totuși, judecătorii de la Sectorul 5 sunt cei care vor decide luna viitoare dacă George Copos va fi eliberat condiționat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel