George Copos, zi specială. Realizare uriașă în România

George Copos, om de afaceri român, investitor și proprietar al mai multor firme din holding-ul Ana, se bucură astăzi de un moment special. 

Născut în 27 martie 1953, George Copos împlinește astăzi vârsta de 66 de ani. Anul 2019 se pare că va fi unul în care George Copos va marca un nou succes în domeniul afacerilor. 

Omul de afaceri investește masiv în imobiliare. Fostul patron al echipei Rapid a demarat în 2018 lucrările la o clădire de 24 de etaje, din nordul Capitalei. Investiția se ridică la zeci de milioane de euro. Clădirea zgârie-nori va fi gata chiar anul acesta. Va fi un o clădire de birouri, poziționată în nordul Bucureștiului, la doi pași de Aeroportul Internațional Henri Coandă. Este cadoul pe care George Copos și-l face în 2019. 

George Copos are o experiență în mediul de afaceri de aproximativ 30 de ani și se remarcă prin mai multe branduri românești, fiind un român care investește în România. Cu toții cunoaștem cofetăriile Ana Pan sau grupul hotelier Ana Hotels, dar și  Athenee Palace, Ana Yacht Club sau Ana Residences. 

Noua clădire de birouri se va numi Ana Tower. 

Român care investește în România, George Copos se bucură astăzi de aniversarea zilei sale de naștere, iar DCNews îi urează ”La mulți ani!”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel