George Copos, la un pas de eliberare condiționată

George Copos  este cu un picior în libertate. Magistrații Judecătoriei Sectorului 5 din Capitală vor lua în discuție, miercuri,  cererea prin care omul de afaceri solicită eliberarea condiționată din închisoare.

Dosarul lui George Copos a ajuns în instanță pe 21 ianuarie, după ce el a primit aviz favorabil pentru eliberare condiționată din partea Penitenciarului Rahova.

Magistrații au amânat luarea unei decizii pe 11 februarie, aceștia dorind  să știe exact câte zile a câștigat George Copos în urma muncii fizice și câte zile a câștigat prin scrierea unor lucrări științifice. 

Citește și: George Copos, condamnat în "Dosarul Transferurilor", șochează: Refuză demersurile pentru permisie

George Copos are de executat patru ani de închisoare, în urma contopirii pedepselor primite în dosarul Loteria I, respectiv cel al transferurilor din fotbal.

Omul de afaceri a fost condamnat definitiv pe 25 august 2014 la patru ani de închisoare în dosarul Loteria I, în urma unei decizii a Tribunalului București. De asemenea, el a mai fost condamnat, în calitate de fost acționar majoritar al FC Rapid, la 3 ani și 8 luni de închisoare, în dosarul transferurilor din fotbal.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel