George Copos, condamnat în "Dosarul Transferurilor", șochează: Refuză demersurile pentru permisie

Decizie fermă, surprinzătoare pentru unii, a unuia dintre cei condamnați în "Dosarul Transferurilor": refuză să mai facă demersuri pentru eliberarea de scurtă durată.

George Copos și-a anunțat avocații că renunță la demersurile pentru obținerea de permisii, sătul să tot fie plimbat prin tribunale, scrie Fanatik.

"Aştept să ies definitiv, nu mai are rost să fiu plimbat prin instanţe pentru permisie", a fost mesajul lui George Copos.

"Nu mai doreşte să se plimbe prin tribunale, este optimist în privinţa eliberării condiţionate. Faptul că schimbarea regimului de la închis la semideschis a tot fost amânată l-a afectat, nu mai doreşte să încerce", au confirmat avocaţii lui George Copos.

Omul de afaceri a avut o activitate intensă cât timp a stat în arest: a lucrat la atelierul de tîmplărie din Penitenciarul Rahova, a scris o carte cu specific economic şi a avut un comportament ireproşabil, astfel că la sfîrşitul lunii februarie are şanse uriaşe să fie eliberat condiţionat. 

George Copos a fost condamnat în "dosarul Transferurilor" la 3 ani si 8 luni de închisoare, iar în "dosarul Loteria 1" la 4 ani de închisoare. Conform legii, el execută pedeapsa cea mai mare, însă pentru că are peste 60 de ani poate fi eliberat după ce execută o treime din pedeapsă.

George Copos, eliberat condiționat. Ce a decis instanța

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel