George Copos este executat silit de ANAF! Care e motivul

George Copos
George Copos

Fostul finanțator al Rapidului, George Copos, este executat silit de autorități. ANAF a scos la licitație două terenuri ale afaceristului, cu un preț de pornire de un milion de euro.

Eliberat din arest, George Copos este executat silit de Fisc pentru recuperarea prejudiciului din Dosarul Transferurilor. ANAF a scos la licitaţie două hectare de teren care aparţin unei firme controlate de omul de afaceri, potrivit economica.net.

Cele două parcele de teren de câte 10.000 de metri pătraţi vor fi scoase pentru a treia oară la licitaţie, pe 28 şi 29 septembrie. Preţul de pornire este un milion de euro, jumătate faţă de evaluarea iniţială. Terenurile sunt localizate în cartierul Bucureştii Noi din Capitală, pe malul lacului Griviţa.

George Copos a fost eliberat din închisoare pentru că a avut "un comportament ireproșabil" în spatele gratiilor, însă a omis să plătească prejudiciul din Dosarul Transferurilor, deși a trecut mai bine de un an și jumătate de la condamnare. El a fost condamnat la trei ani și opt luni de închisoare, dar a fost eliberat după doar 423 de zile petrecute după gratii.

Citește și: Lovitură primită de Ioan Niculae în instanță! Decizia e definitivă

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel