George Ciamba, despre BREXIT: Ceaţa devine tot mai densă la Londra

George Ciamba
George Ciamba

Ministrul delegat pentru Afaceri Europene, George Ciamba, susține că ”ceața devine tot mai densă la Londra”, în contextul ieșirii Marii Britanii din Uniunea Europeană. 

Ministrul delegat pentru Afaceri Europene, George Ciamba, speră că autorităţile britanice îşi vor clarifica poziţia cu privire la Brexit, în ciuda ultimelor evoluţii de pe scena politică londoneză, scrie Agerpres. 

"Ceaţa devine tot mai densă la Londra... Încă sper la mai multă claritate cu privire la ce ar trebui să ne aşteptăm", a scris Ciamba luni pe contul său de Twitter.

Votul asupra acordului de Brexit, amânat

Camera Comunelor a decis, sâmbătă, să amâne votul asupra acordului privind Brexitul până când va fi adoptată legislaţia prin care se va implementa acest acord. Decizia Camerei Comunelor a constrâns guvernul condus de Boris Johnson să solicite Uniunii Europene o amânare a Brexitului, prevăzut pentru 31 octombrie.

Luni, preşedintele Camerei Comunelor, John Bercow, a refuzat să supună la vot acordul de Brexit încheiat de Londra şi Uniunea Europeană, explicând că moţiunea a fost deja examinată sâmbătă. Guvernul britanic a anunţat, ulterior, că doreşte ca dezbaterea şi supunerea la vot în parlament a acordului de retragere a Regatului Unit din Uniunea Europeană să se desfăşoare în această săptămână.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel