George Bush Senior poartă șosete roz cu buline negre - Foto

Fostul președinte al SUA, George Bush Senior, a atrat toate privirile la inaugurarea unui centru dedicat mandatului fiului său. El a uimit întreaga asistență cu șosetele roz cu buline negre, pe care le-a asortat costumului elegant.

Daily Mail scrie că fostul preşedinte american George H.W. Bush a fost în centrul atenției la inaugurarea centrului dedicat mandatului fiului său. Seniorul l-a eclipsat pe junior, datorită șosetelor pe care le-a purtat, de culoare roz. Nu doar culoarea a atras atenţia, ci şi faptul că acestea aveau buline negre.

Fostul lider de la Casa Albă a stârnit comentarii cu acest detaliu, o pată de culoare adusă evenimentului. Nu este însă prima oară când Bush Senior iese în evidență cu șosetele sale. El a mai fost fotografiat cu o pereche de şosete pe care apărea steagul Statelor Unite.

[caption id="attachment_310067" align="aligncenter" width="500"] foto: dailymail.co.uk[/caption] [caption id="attachment_310069" align="aligncenter" width="500"] foto: dailymail.co.uk[/caption]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel