George Bush, internat la terapie intensivă

George H.W. Bush
George H.W. Bush

Starea de sănătate a fostului preşedinte american George H.W. Bush s-a deteriorat, ceea ce a determinat internarea acestuia la terapie intensivă, în pofida internării sale timp de o lună într-un spital din Houston, a anunţat miercuri purtătorul său de cuvânt, Jim McGrath.

"El a suferit o serie de complicaţii care l-au condus într-o secţie de terapie intensivă unde a fost plasat sub supraveghere" din cauza unei febre persistente, a declarat Jim McGrath pentru AFP.

George Herbert Walker Bush, în vârstă de 88 de ani, a fost spitalizat pentru prima dată din cauza unei bronşite la 7 noiembrie, timp de 12 zile. Ulterior, președintele Statelor Unite în perioada 1989-1993 a fost spitalizat din nou la 23 noiembrie, în urma unor complicaţii.

Deși purtătorul de cuvânt al fostului președinte a anunțat, marți, că medicii sunt "optimişti dar prudenţi" și că problemele de sănătate ale lui Bush sunt "sub control", aceștia nu au permis externarea lui George Bush pentru a petrece Crăciunul acasă. Fostul preşedinte a petrecut în cele din urmă Ajunul în spital, împreună cu soţia sa Barbara, unul dintre fiii săi, Neil, şi nepotul său Pierce.

"Este conştient şi poate glumi cu medicul său", a adăugat McGrath.

De două ori vice-președinte, alături de președintele Ronald Reagan, George Bush a devenit cel de-al 41-lea președinte al SUA în 1989. La alegerile prezidențiale din 1992, George Bush a fost învins de democratul Bill Clinton.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel