Urmărește emisiunea live


George Bush i-a sunat pe Biden și Harris. Ce le-a spus e greu de crezut: E CLAR...

Mesajul lui George Bush pentru Joe Biden și Kamala Harris a luat prin surprindere pe toată lumea, pentru că fostul președinte al SUA are opțiuni politice total diferite.

Fostul preşedinte republican al SUA George W. Bush l-a felicitat pe democratul Joe Biden pentru victoria în alegerile prezidenţiale din SUA.

Bush a anunţat că a discutat cu Biden şi a declarat într-un comunicat că americanii pot avea încredere că scrutinul a fost „fundamental corect, că integritatea acestuia va fi confirmată şi că rezultatul este clar”.

„Tocmai am vorbit cu președintele ales al Statelor Unite, Joe Biden. L-am felicitat călduros și i-am mulțumit pentru mesajul patriotic pe care l-a transmis aseară. Am sunat-o și pe Kamala Harris pentru a o felicita pentru alegerea sa istorică în funcția de vicepreședinție. Deși avem opțiuni politice diferite, știu că Joe Biden este un om bun, care și-a câștigat șansa de a conduce și unifica țara.

Faptul că atât de mulți dintre concetățenii noștri au participat la aceste alegeri este un semn pozitiv al sănătății democrației noastre și o dovadă a puterii ei. Indiferent de modul în care ați votat, votul dvs. a contat”, a spus George Bush, citează NBC.

Totodată, George Bush a mai spus că Donald Trump are dreptul să ceară renumărări ale voturilor şi să continue demersurile juridice de contestare a victoriei lui Biden.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel