George Becali va fi reaudiat la CAB în dosarul lui Popoviciu

Judecătorul Ion Bogdan Tudoran de la Curtea de Apel Bucureşti a admis, joi, cererea procurorilor Direcţiei Naţionale Anticorupţie privind reaudierea în calitate de martor a lui George Becali în dosarul lui Puiu Popoviciu.

Reaudierea lui Becali vine după ce latifundiarul a dat declaraţii contradictorii cu privire la acest dosar şi după ce procurorii DNA l-au pus sub acuzare pentru mărturie mincinoasă. Judecătorul Ion Bogdan Tudoran a dispus citarea lui Becali, cu avertismentul aplicării unei amenzi de 500 de lei dacă acesta nu se prezintă în instanţă. Următorul termen al procesului a fost stabilit pentru 31 martie.

[citeste si]

Pe 15 februarie, Becali a fost chemat la Curtea de Apel Bucureşti, la cererea DNA, pentru a fi audiat în calitate de martor, el fiind cel care a făcut în 2006 un denunţ pe baza căruia procurorii au demarat ancheta în acest caz. La întrebările puse de procurorul de şedinţă, George Becali nu a mai recunoscut ce a scris în acel denunţ, susţinând că nu îşi mai aduce aminte şi nu doreşte ca Puiu Popoviciu şi ceilalţi inculpaţi să fie condamnaţi din cauza lui, pentru că el a fost în închisoare şi 'ştie ce înseamnă suferinţa'. Ulterior, procurorii l-au pus sub acuzare pe George Becali pentru mărturie mincinoasă, favorizarea făptuitorului, el fiind audiat în acest sens la DNA pe 11 martie. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel