Geoană, scrisoare Giuliani: Aici duce exportul de scandal

Mircea Geoană
Mircea Geoană

România ajunge din nou cu tema corupţiei pe prima pagină a presei internaţionale - aici duce exportul de scandal din ţara noastră, consideră fostul ministru de Externe Mircea Geoană, făcând referire la scrisoarea lui Rudolph Giuliani.

'Aici duce exportul de scandal din România - ajungem din nou cu tema corupţiei pe prima pagină a presei internaţionale. 'Jocul cu mantă', folosirea pârghiilor de influenţă din străinătatea influentă pentru susţinerea intereselor de acasă, era până mai de curând apanajul instituţiilor şi a unui grup de iniţiaţi. Au învăţat şi alţii să o folosească şi nu ezită să o facă. Câştigă cineva din asta? Eu cred că pierdem cu toţii', scrie Geoană joi pe Facebook.

Raportul Freeh, bază de informații pentru scrisoare

Rudolph Giuliani, avocatul preşedintelui Donald Trump, a declarat pentru politico.eu că scrisoarea adresată preşedintelui român Klaus Iohannis a avut la bază un raport întocmit de fostul director al FBI, Louis Freeh, care conduce o companie de consultanţă ce are relaţii de afaceri şi cu el. Scrisoarea s-a bazat pe un raport pe care l-am examinat, întocmit de Louis Freeh, care conduce compania de consultanţă globală Freeh Group International Solutions, a explicat Giuliani. Ei îmi plătesc onorariul, a mai precizat avocatul lui Trump. Însă el nu a spus câţi bani primeşte de la respectiva companie şi nici dacă aceasta i-a cerut să acţioneze pentru un anume client. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel