Geoană: impactul dosarelor DNA în campania PSD

mircea_geoana
mircea_geoana

Senatorul PSD Mircea Geoană admite că problemele penale cu care se confruntă mulți dintre liderii PSD vor afecta campania electorală pentru prezidențialele din toamnă.

"Un anumit impact va exista pentru că mulți dintre liderii cu probleme în justiție sunt persoane importante, care știu să câștige alegeri, dar forța PSD este mult mai profundă. Cred că PSD va avea un scor bun, indiferent de condiții. Cred că dincolo de starea de spirit din partid, care este importantă, este calitatea guvernării: o guvernare coerentă care să poată demonstra că țara va merge mai bine dacă va avea și Guvernul, și președinția de la PSD", a declarat Geoană într-un interviu pentru România Liberă.

Senatorul a refuzat să comenteze declarațiile lui Radu Mazăre despre Robert Cazaniuc, care  a declarat că ministrul Justiției este "un papă lapte".

"Probabil pentru că acolo, la Constanța, și el și Nicușor Constantinescu se simt neprotejați. Premierul nu poate administra, însă, țara după mesajele primite de la un lider local sau altul", a spus Geoană.

Kovesi, în Der Standard: șefa DNA dezvăluie cum se "toarnă" politicienii între ei

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel