"Geoană e neputincios la băutură, iși dă drumul înainte..."

Mircea Geoană
Mircea Geoană

Mircea Geoană a fost invitat luni seară, la o emisiune TV, unde a abordat mai multe subiecte importante de pe scena politică. De asemenea, acesta l-a atacat dur pe Cătălin Predoiu despre care a zis că îl doare ficatul de la atâta băutură.

VEZI ȘI: Mircea Geoană, mesaje-cheie în lupta internă pentru PSD

"Cătălin Predoiu, săracul, îl doare ficatul de la atâta pălincă cât a băut cu primarii PDL de prin Ardeal și acum s-a trezit că i-a luat fața Klaus Iohannis. Jocul s-a terminat. Puteți încerca să fiți mai gentili, dar jocul s-a terminat. Se menține suspansul, e joc politic, am mai jucat și noi acest joc", susține Geoană.

Cătălin Predoiu nu s-a lăsat mai prejos și i-a răspuns, în aceeași termeni, lui Mircea Geoană.

"Mircea Geoană m-a compătimit la televizor, cum că am "băut pălincă cu primarii in Ardeal", iar acum mi-a "luat fața Iohannis". Eu înțeleg de aici patru lucruri: 1) Geoană a rămas așa cum l-a botezat Ion Iliescu; 2) Geoană e invidios pentru că e neputincios la băutură, își dă drumul înainte să se deschidă șampania; 3) Geoană a primit niște firimituri de la Bobic și își face campanie de independent; 4) Geoană l-ar dori contra-candidat pe Iohannis;. Cred și eu! Mircea Geoană, mai bine hai la mine consilier, că tot căutai de muncă acum vreun an, îți dau un salariu bun și te învăț și cum să bei", a scris Cătălin Predoiu pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel