Genuflexiuni pentru un bilet de autobuz GRATUIT. Unde se întâmplă asta

Foto: Facebook
Foto: Facebook

Mișcare, sănătate și bilet gratuit pentru transportul în comun. Se întâmplă într-un oraș din România. În schimbul a 20 de genuflexiuni, corect executate, oricine primește un bilet de autobuz gratuit. 

Prima stație sportivă smart din România a fost lansată la Cluj-Napoca. „Biletul de sănătate” este valabil pentru clujenii care acceptă provocarea de a face 20 genuflexiuni.

”Puteți beneficia gratuit și sănătos de o călătorie cu transportul în comun în municipiu. Stația smart este amplasată pe strada Memorandumului pe sensul de mers către cartierul Mărăști.Biletul special poate fi accesat prin mișcare începând de astăzi până pe 6 octombrie 2020, între orele 5:00 - 23:00. Stația include o bancă de rezerve, stație smart de ticketing, fiind asigurate servicii de supraveghere video și servicii de igienizare zilnică”, se arată într-un comunicat de presă. 

Proiectul este realizat în contextul Săptămânii europene a sportului (23-30 septembrie) și are ca obiectiv încurajarea publicului larg să găsească modalități de a introduce sportul / mișcarea în rutina zilnică.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel