Gemenele, câștig important la “Guess My Age – Ghicește vârsta”

Ion Voicu / 03 Martie 2018 / 11:24 Salveaza PDF Comentarii

Deși au început jocul cu stângul, căci au greșit cu mulți ani vârsta primilor doi necunoscuți care au venit în fața lor - Ana-Maria (29 de ani), model, respectiv Florin (26 de ani), culturist, campion al României la categoria 90 Kg, cele trei concurente s-au redresat destul de rapid. 

Și asta pentru că la următoarele lor estimări s-au apropiat destul de mult de vârsta reală a celor care au venit în fața lor: Tiomba (51 de ani), de origine senegaleză, Georgiana (25 de ani), instructor de yoga, și gimnasta de talie mondială Sandra Izbașa (28 de ani).

Viviana Lipan (48 de ani) și fiicele ei, gemenele Ana-Maria și Bianca (21 de ani), au câștigat aseară 20.750 de lei, la “Guess My Age – Ghicește vârsta”. Cu acești bani, cele două surori, studente la Informatică, vor să înceapă o mică afacere în domeniul IT și să plece într-o scurtă vacanță la Dubai.

Cei mai mulți bani, 25.000 de lei, i-au pierdut însă atunci când au trebuit să spună câți ani are Ramona (39 de ani), dansatoare și actriță, căreia i-au dat cu cinci ani mai puțin. Dar faptul că în finală au ghicit din cea de-a treia încercare vârsta lui Cristi (37 de ani) le-a adus frumoasa sumă de 20.750 de lei.

Am avut multe emoții. Sunt prea multe pe care trebuie să le iei în calcul, în acele momente. Iar emoția îți blochează creierul... Cu banii câștigați, fetele vor să plece într-o mică vacanțăși să înceapă o afacere personală”, a spus Viviana Lipan.

 

 

 

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.23