"Gazeta de perete", o emisiune de revista presei la Prima TV

augustin-julea
augustin-julea

"Gazeta de perete" este o  emisiune de revista presei care va fi lansată din 4 februarie de Prima TV și prezentată de actorul Augustin Julea. Emisiunea va avea, pe lângă „satira politică”, rubrici și reportaje, care se va difuza de luni până joi, de la orele 23,00, scrie paginademedia.ro.

[caption id="attachment_274261" align="alignleft" width="310"] Foto: paginademedia.ro[/caption]

„Augustin Julea n-are mogul, n-are partid, n-are rude de angajat la stat, de aceea îi dă pe toţi la “Gazeta de perete””, se arată în comunicatul postului Prima TV.

 Augustin Julea: „Cei mai copţi dintre noi ştiu foarte bine ce era ’’Gazeta de perete’’ în vremurile de tristă amintire. Un dulăpior fixat la intrarea în intreprinderea socialistă, obligatoriu închis cu lacăt, prin ale cărei uşi de sticlă vedea tot angajatu’ cine este afişat la ’’Aşa, DA’’ şi cine la ’’Aşa, NU’’. Cu alte cuvinte, acolo erau înfierate moravurile epocii dar şi lăudate elementele de mândrie ale societăţii”.

Noua emisiune de la Prima TV va intra pe intervalul orar al emisiunilor "În gura presei" de la Antena 3 și "Lumea lui Banciu" de la B1 TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel