Urmărește emisiunea live


EXCLUSIV  Gazda „Wild Carpathia”, Charlie Ottley, interviu de excepție în Delta Dunării

Foto: DC NEWS
Foto: DC NEWS

Jurnalistul BBC Charlie Ottley a oferit un interviu EXCLUSIV pentru DC NEWS în Delta Dunării, locația sa favorită.

„Am venit aici pentru că lucrăm la un nou film, «Dunărea sălbatică». Va dura o oră și va fi lansat pe Digi 24, Digi World și Digi Life în jurul Zilei Naționale și al Crăciunului. Vrem să arătăm lumii cu adevărat Delta Dunării; din filmările pe care le facem vom face un promo de un minut la BBC World News pentru a arăta tuturor țărilor din Europa, America sau Orientul Mijlociu cât de frumos este aici”, a transmis Ottley, în interviul cu Ioan-Radu Gava, jurnalist DC NEWS.

„Vrem să o promovăm cu adevărat, pentru că simt că Delta nu a fost promovată cum trebuie în trecut. A fost un obiectiv specific pentru noi să facem un documentar de o oră despre cele mai frumoase locuri de aici, despre obiceiuri și despre creații, oameni, peisaje, animale, biodiversitate... este unic!”, a adăugat el.

Delta are o diversitate etnică extraordinară

„Este și o mare diversitate etnică aici, este foarte interesant. Înseamnă că există diferite obiceiuri și tradiții care fac locul foarte bogat din punct de vedere cultural și cred că este încă un avantaj al Deltei. Alături de frumusețea naturală, există istorie și cultură aici, adică este un loc fascinat de vizitat în orice moment al anului”, a mai spus jurnalistul BBC, gazda „Wild Carpathia”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel