Gavrilescu, semnal de alarmă după demisia lui Costache: E dramatic! Oamenii aceștia iau în glumă viața noastră și soarta României!

Gratiela Gavrilescu
Gratiela Gavrilescu

Graţiela Gavrilescu comentează anunţul demisiei lui Victor Costache de la Ministerul Sănătăţii.

"Domnul ministru Costache și-a ascultat propriile sfaturi și… s-a spălat pe mâini! Astăzi, a demisionat! Comunicatorii partidului său susțin că este un gest de onoare, în urma situației dramatice de la Suceava.

Eu aș mai adăuga: Gerota, Spitalul de Arși, aberația testării tuturor bucureștenilor, când noi nu avem capacitatea de a-i testa nici pe cei care prezintă simptomele infectării, potrivit procedurilor impuse la nivel european, promovarea unor programe aberante, prin care să tragă jarul pe turta clinicilor private, în plină criză coronavirus, faptul că 15% dintre cadrele medicale sunt infectate sau în izolare, semnele de întrebare privind continuarea activității și salarizării sale la fostul angajator etc., etc…", a scris Graţiela Gavrilescu pe Facebook.

"Este dramatic!"

"O spun și acum, așa cum am spus-o și cu prilejul audierilor domniei sale în cadrul comisiilor de sănătate reunite ale Parlamentului: domnul Costache NU ar fi trebuit să mai ocupe funcția de ministru! Sau cel puțin să nu mai obțină cel de-al doilea mandat! Premierul și președintele ar fi trebuit să țină cont de votul NEGATIV al comisiilor de sănătate ale Parlamentului!

Noi nu am evaluat competența profesională a medicului Costache, ci capacitatea managerială a ministrului! Așa cum ar fi trebuit să țină cont și în cazul dlui Cîțu, 'promovat' ca premier desemnat, care a dat bir cu fugiții cu un sfert de oră înaintea votului în plen... Este dramatic! Oamenii aceștia iau în glumă viața noastră și soarta României! Mă întreb câte ”demisii de onoare” vor mai urma… Și dacă despre onoare sau despre… dezertare este vorba!", apreciază Graţiela Gavrilescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel