Garsonieră „all inclusive” în Cluj, WC-ul e plasat lângă aragazul din bucătărie. Proprietar: Condiții ideale pentru o familie / foto

O garsonieră din Cluj a făcut senzație în mediul online, după ce proprietarul a postat imagini pe un grup de închirieri.

În jungla imobiliară din Cluj nu trece o zi fără să apară un anunț cu o chirie nesimțită. De data aceasta, un proprietar le propune familiilor sau cuplurilor cu venituri mici să închirieze un apartament care le are pe toate: WC, aragaz, microundă, doar că... în aceeași cameră. 

Prețul pentru oferta „all inclusive” e de doar 180 euro, dar chiriașii trebuie să scoată din buzunar banii pentru două chirii garanție.

„Închiriez apartament cu o cameră, în cartierul Mărăști, pe strada Fabricii, la demisolul unui bloc. Condiții ideale pentru o familie sau cuplu cu venituri mici. Accept și animale de companie în apartament (dacă acceptă și ele bineînțeles). Este renovat, zugrăvit recent și complet utilat. Nu accept fumători! Fără agenții imobiliare! Preț doar 180 euro/lună + 2 chirii garanție.”, a scris clujeanul pe un grup de Facebook destinat închirierii doar de la proprietar.  

Câteva ore mai târziu, postarea a fost ștearsă, nu este foarte clar dacă proprietarul a reușit să închirieze garsoniera jenantă sau a fost nemulțumit de reacțiile negative primite, conform ȘtirideCluj

O garsonieră din București costă 250.000 de euro. Locul de parcare, încă 38.000

O garsonieră din București costă nu mai puțin de 250.000 de euro. Dacă vrei și loc de parcare, prețul se apropie rapid de 300.000 de euro. 

Este vorba despre cea mai scumpă garsonieră din București. Are cel mult 40 de mp utili, dar dezvoltatorii mizează pe pe poziţii ultracentrale şi blocuri moderne, cu multe facilităţi. Și da, există cumpărători pentru aceste locuințe, mulți plătind cu banii jos, cash, fără a se împrumuta la bănci. 

Conform Observator, una dintre cele mai scumpe garsoniere din Capitală se vinde într-un nou proiect de locuințe de lângă Teatrul Național. Garsoniera are o suprafață utilă de 40,8 metri pătrați. Costă 255.000 de euro, adică peste 6.000 de euro pe metru pătrat util... unde mai pui că dacă vrei și un loc de parcare, acesta mai costă încă 38.000 de euro. Locul de parcare costă cât o garsonieră dintr-un bloc interbelic din apropiere. 

Și dacă prețul pare prea mare pentru ce oferă, aflați că există cumpărători în piață. Multe garsoniere sunt rezervate încă de la faza de proiect, iar mulți cumpărători aleg să le plătească cu banul jos. 

David Grigorescu, preşedintele Asociaţiei de Dezvoltatori Imobiliari Bucureşti, a declarat, pentru sursa citată:  “Totul pleacă de la locaţie, o locaţie excepţională cu un proiect foarte bun, un proiect premium, o terasă superbă, o privelişte superbă pot duce preţul chiar și la acel nivel de 200.000 de euro. Şi pentru garsonierele mai scumpe există un public țintă care își doreşte un produs premium și plătește pentru asta” (citește continuarea AICI).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel