Garda Națională de Mediu are un nou comisar general. Cine este Aurelian Păduraru

Românii cu fose septice, obligaţi să se înscrie în Registrul de Evidenţă a Sistemelor Individuale Adecvate pentru Colectarea şi Epurarea Apelor Uzate
Românii cu fose septice, obligaţi să se înscrie în Registrul de Evidenţă a Sistemelor Individuale Adecvate pentru Colectarea şi Epurarea Apelor Uzate

Aurelian Păduraru a fost numit în funcţia de comisar general al Gărzii Naționale de Mediu.

Aurelian Păduraru a fost numit în funcţia de comisar general, cu rang de secretar de stat, al Gărzii Naţionale de Mediu, printr-o decizie a prim-ministrului Nicolae Ciucă publicată luni în Monitorul Oficial, transmite Agerpres.

Păduraru o înlocuieşte pe Marioara Artemis Gătej, care a fost eliberată din această funcţie de premier printr-o decizie publicată tot luni.

Anterior, Aurelian Păduraru a fost eliberat din funcţia de secretar de stat la Ministerul Afacerilor Interne.

Cine este Aurelian Păduraru

Născut la Galați, Aurelian Păduraru a ocupat funcția de secretar de stat la Ministerul Afacerilor Interne din martie 2021 până în prezent. În perioada 2005-2018, el a deținut funcția de Șef Serviciu Public Comunitar de Pașapoarte Galați, potrivit CV-ului său, publicat pe mai.gov.ro. Principala sa responsabilitate acolo era coordonarea activității de emitere și evidență pașapoarte, implementare măsuri privind restrângerea ori suspendarea dreptului la libera circulație. El obținuse acest post, după ce în anul 2005 timp de câteva luni a avut postul de Șef Birou de Pașapoarte Galați.

În perioada anilor 1999-2004, Aurelian Păduraru a fost ofițer specialist în cadrul Serviciul Cercetări Penale Galați. Atunci el instrumenta dosarele de urmărire penală repartizate și participa la cercetările la locul faptei.

În perioada 1998-1999 a fost ofițer instructor la Serviciul Ordine Publică Galați, iar în perioada 1996-1998, Aurelian Păduraru a fost șef al Poliției Oraș Târgu-Bujor, Jud. Galați. cariera sa a început în anul 1994, atunci când s-a angajat ca ofițer operativ în cadrul Serviciului Cercetări Penale Galați. El a stat pe acest post timp de oi ani.

Aurelian Păduraru a absolvit Academia de Poliție “Alexandru Ioan Cuza” București, Facultatea de Drept, fiind licențiat în științe juridice. Ulterior el a făcut un masterat la Universitatea “Dunărea de Jos” Galați, Drept și administrație publică europeană. În perioada 2017-2018, a făcut și un program de perfecționare la Centrul de Consultanță și Studii Europene S.R.L Galați, iar în 2019, un program de specializare la Fundația pentru Dezvoltare Locală și Regională București.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel