Garda de coastă, Captură INEDITĂ

garda coasta
garda coasta

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au descoperit şi confiscat, în Punctul de Trecere a Frontierei Vama Veche, 2.000 de jucării, evaluate la aproximativ 40.000 de lei, pe care un cetăţean român cu domiciliul în Bucureşti încerca să le introducă ilegal în ţară, fără documente de achiziţie sau provenienţă. 

Un comunicat de presă transmis miercuri de Garda de Coastă informează că în data de 23.05.2017, în jurul orei 21,30, în Punctul de Trecere a Frontierei Vama Veche, din judeţul Constanţa, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, pe sensul de intrare în tară, cetăţeanul român C.G., în vârstă de 40 de ani, domiciliat în Bucureşti, care transporta în autoturism 2.000 jucării (spinnere), pentru care persoana în cauză nu deţinea documente de provenienţă, scrie Agerpres.

"Bărbatul a declarat că a cumpărat jucăriile dintr-un bazar din Istanbul - Turcia, contra sumei de 1.000 de euro, cu scopul de a le comercializa. Poliţiştii de frontieră au ridicat jucăriile în vederea confiscării, evaluate la aproximativ 40.000 de lei, şi au sancţionat persoana în cauză cu amendă în valoare de 500 lei, conform Legii 12/1990", precizează comunicatul Gărzii de Coastă.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel