Game of Thrones: Kit Harrington, anunț care spulberă speranțele fanilor lui Jon Snow

Anunț trist pentru fanii lui Jon Snow din celebru serial marca HBO, "Game of Thrones/Urzeala tronurilor", făcut chiar de către Kit Harrington, actorul care a interpretat acest personaj.

Ceea ce se va întâmpla în următorul sezon va fi foarte captivant, însă Jon Snow a murit, din păcate, a spus actorul britanic, adăugând că speculațiile pe marginea personajului sunt extraordinare pentru serial, însă fanii nu trebuie să aibă așteptări mari pentru că 'Game of Thrones' reușește foarte bine să spulbere așteptările, scrie UPI.com.

Anterior, actorul a declarat pentru Entertainment Weekly că nu revine pentru acest nou sezon al serialului, iar cei de la HBO au confirmat ulterior acest lucru, spunând clar Jon Snow este într-adevăr mort, potrivit Agerpres.

Oamenii nu au vrut ca personajul să moară, dar a murit, astfel că mulți s-au obișnuit cu acest lucru. Este extraordinar că oamenilor le pasă de acest serial TV și de ce se întâmplă cu cei pe care-i îndrăgesc sau urăsc din fim; este un lucru special, a spus Kit Harrington.

Un nou sezon al popularului serial "Game of Thrones/Urzeala Tronurilor", cel de-al șaselea, va fi lansat pe micile ecrane la 24 aprilie.

Este vorba de un sezon foarte special pentru acest serial epic având în vedere că va fi prima dată când adaptarea pentru televiziune va devansa ceea ce este publicat în cărțile lui George R.R. Martin pe care se bazează scenariul serialului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel