Urmărește emisiunea live


Game of Thrones. Ed Sheeran, hotărâre șoc după apariția în serial

Ed Sheeran
Ed Sheeran

Ed Sheeran și-a șters contul de Twitter după reacțiile împărțite provocate de apariția sa în "Game of Thrones".

În timp ce unii fani au fost încântați să-l zărească pe starul Ed Sheeran în primul episod din sezonul al șaptelea al "Game of Thrones", alții nu au reacționat cu la fel de mult entuziasm, argumentând că apariția episodică a cântărețului a fost o notă falsă în universul fantasy al serialului, relatează marți The Telegraph.

După ce un trailer la cel de al doilea episod sugera că Arya (Maisie Williams) se va reîntâlni în curând cu lupul ei, Nymeria, unii și-au exprimat speranța că animalul gigantic îl va mânca în curând pe personajul lui Sheeran.

Anterior în cursul acestei luni, după ce a fost nemulțumit de o parte din reacțiile negative din mediul online privind concertul său de la Festivalul Glastonbury, în general bine primit, Sheeran a anunțat că nu va mai posta pe Twittter, deși a precizat că își va lăsa feed-ul deschis pentru cei 19 milioane de follower-i. În schimb, a anunțat el, va comunica cu fanii pe rețeaua Instagram.

Acum însă, se pare că vedeta de 26 de ani a decis în final că Twitter-ul creează mai multe probleme decât merită, notează The Telegraph.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel