Game of Thrones - sezonul 8, lansare. HBO, anunţ oficial

Postul american de televiziune HBO a anunţat marţi reîntoarcerea serialului 'Game of Thrones' (Urzeala Tronurilor) cu cel de-al 8-lea şi ultim său sezon, în aprilie 2019, printr-un videoclip postat pe contul său de Twitter, relatează EFE. 

Fără să anunţe data exactă a lansării, sezonul final va cuprinde şase episoade care vor pune punct final la numeroase povestiri care au început odată cu primul sezon în 2011, lansat tot în aprilie, al acestui popular şi multipremiat serial. "Toată lupta, toată trădarea, tot sacrificiul, toată moartea. Totul pentru tron", se arată în mesajul care însoţeşte videoclipul. 

Imaginile care se succed timp de 30 de secunde prezintă scene din sezoanele anterioare. Ultimul sezon a fost filmat în diferite locaţii din Spania, Irlanda şi Islanda.  Surse apropiate filmărilor au informat agenţia EFE anul acesta în aprilie că ultimele episoade au fost realizate de David Benioff şi DB Weiss, David Nutter şi Miguel Sapochnik, lucru confirmat ulterior de HBO pe site-ului său oficial.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel