Galaţi: Peste 200 de elevi la 'Săptămâna Porţilor Deschise pentru Educaţie' de la Combinatul Siderurgic

Potrivit acestuia, în cadrul evenimentului dedicat sistemului educaţional tehnic şi vocaţional din judeţele Galaţi şi Brăila, elevii au vizitat fluxuri de producţie ale combinatului, au asistat la scurte sesiuni de informare privind Programul de Ucenicie şi au participat la activităţi interactive şi dezbateri special concepute pentru a le antrena competenţele, imaginaţia şi spiritul de echipă. 

'Pentru a pregăti dezvoltările viitoare, vom continua atât colaborarea cu sistemul educaţional cât şi recrutarea de noi muncitori, prin intermediul Şcolii de Ucenici', a spus directorul combinatului, Bogdan Grecu. Vizitatorii au venit de la liceele 'Paul Dimo', 'Traian Vuia', 'Tudor Vladimirescu', 'Aurel Vlaicu', 'Radu Negru', toate din Galaţi, 'Elena Caragiani' din Tecuci, 'Anghel Saligny' din Brăila şi Liceul Tehnologic din Cudalbi.

'Industria noastră este una solidă, care are nevoie de oameni tineri şi puternici pentru a progresa şi a continua tradiţia producerii de oţel de calitate la Galaţi', a declarat directorul de resurse umane al combinatului, Mihaela Crăciun. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel