Galați: Parcul de #aventură "ESCAPELAND" din Pădurea Gârboavele se deschide

Aventura Park dea Gârboavele se întinde pe aproape 8,5 hectare și va avea 15 trasee de diferite dificultăți
Aventura Park dea Gârboavele se întinde pe aproape 8,5 hectare și va avea 15 trasee de diferite dificultăți

Parcul de #aventură "ESCAPELAND" din Pădurea Gârboavele se deschide vinerea viitoare, pe 7 aprilie 2023, la ora 11.00. Anunțul a fost făcut de președintele PSD al Consiliului Județean #Galați, Costel Fotea, la Pro Lider FM.

În prima zi de activitate, pe 7 aprilie, accesul în parc va fi gratuit, pentru toată lumea.

După aceea, tarifele de acces vor fi diferențiate pe copii și adulți, timpul săptămânii și weekend. Cele mai mici prețuri vor fi pentru #copii, în timpul săptămânii, în jur de 20 lei, iar cele mai mari vor fi pentru adulți în #weekend, în jur de 40 lei.

Va exista și #curse speciale pentru cei care vor să ajungă la parcul din Pădurea Gârboavele. Microbuzele vor pleca din Bariera Traian și de la Parc Aventura cu o frecvență de 30 minute.

Aventura Park dea Gârboavele se întinde pe aproape 8,5 hectare și va avea 15 #trasee de diferite dificultăți destinate atât copiilor, cât și adulților iubitori de adrenalină, precum și două #tiroliene, una de 150 metri și alta de 180 metri.

Lucrările de construcție și amenjare ale parcului de aventură au fost realizate cu fonduri europene. Valoarea proiectului este de 435.000 de euro, din care 364.320 de euro reprezintă fonduri nerambursabile prin Programul Operațional Comun Bazinul Mării Negre 2014-2020.

Finanțarea pentru Parcul de Aventură din Pădurea Gârboavele a fost câștigată în cadrul unui proiect transfrontalier, realizat în colaborare cu județul Constanța, orașul Kutaisi (Republica Georgia), raionul Cantemir (Republica Moldova) și localitatea Vilcovo (regiunea Odessa, Ucraina).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel