Galați. Bărbat agresat de agenții de pază de la Plaja Dunărea

Pixabay
Pixabay

Un bărbat a depus plângere, după ce ar fi fost agresat de agenții de pază care ar fi trebuit să asigure protecția celor care veneau în zonă. 

În Galați, Secția 3 de Poliție face anchetă pentru a cerceta un caz de agresiune ce a avut loc la nou deschisa Plajă Dunărea. A fost întocmit un dosar penal pentru purtare abuzivă, după ce un cetățean ar fi fost agresat de agenții de pază ce aparțin firmei care asigură protecția în zonă. 

"La data de 6 august. ora 18.15, polițiștii Secției 3 Poliție Galați au fost sesizați, prin apelul unic de urgență 112, de un bărbat, din municipiul Galați, despre faptul că ar fi fost agresat fizic de agenții unei societăți de pază, în incinta unei plaje din localitate.

Polițiștii s-au deplasat imediat la locația indicată, unde au identificat apelantul, un bărbat, de 37 de ani, acesta declarând verbal că, în timp ce se afla în complexul de agrement respectiv, ar fi fost agresat de agenții de pază, întrucât nu avea la vedere brățara de acces.

Persoana în cauză a refuzat, la fața locului, solicitarea unui echipaj al Ambulanței, pentru acordarea de îngrijiri medicale, și a mers cu autoturismul personal la Secția 3 Poliție, unde, în cursul audierii, a afirmat că se simte rău, motiv pentru care a fost solicitat un echipaj al Ambulanței, ce l-a transportat la spital.

În jurul orei 22.30, bărbatul a revenit la sediul secției de poliție, fiind audiat cu privire la cele sesizate. În cauză a fost întocmit un dosar penal având ca obiect comiterea infracțiunii de purtare abuzivă, iar polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea împrejurărilor concrete în care s-a produs incidentul", a transmis IPJ Galați.

Incident la noul Aqua Park

Doi bărbați au fost răniți, ajungând la spital cu leziuni la coloană și picioare. Cei doi au intrat în coliziune pe un tobogan. Se pare că cei doi nu au respectat greutatea maximă care putea fi susținută de un colac dublu, scrie Adevărul

„S-au dat împreună pe un colac şi gravitaţia nu a fost de partea lor. Am înţeles că erau două persoane mai solide. Cu siguranţă, viteza şi greutatea şi gravitaţia nu au fost nişte prieteni buni, din păcate”, a explicat Mirelea Ganea, asistent medical aquapark. 

„Echipajul nostru a găsit un bărbat de 38 de ani care suferise un accident, un traumatism în zona toraco-lombară şi o plagă la nivelul maleolei. Colegii noştri, paramedicii de la SMURD, au preluat şi ei un alt bărbat care avusese şi el un traumatism la una din glezne”, a declarat Mihai Polinschi, director medical SAJ Galaţi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel