Galaţi: Tânăra decedată în incendiul din Capitală a fost adusă acasă

Sute de gălăţeni au aşteptat, duminică seara, cu lumânări în mâini, sosirea cortegiului funerar al Valentinei Florea, tânăra de 27 ani decedată în incendiul din clubul bucureştean Colectiv. 

Tânăra, căreia i se spunea Tina, a absolvit Facultatea de comunicare şi relaţii publice SNSPA din Bucureşti şi lucra ca PR publicitate şi marketing la o firmă din Capitală. Valentina mai are o soră, Gabriela, care însă în seara fatidică a rămas acasă, precizează Agerpres.

În club, alături de Valentina, mai era un grup de cinci prieteni, dar şi logodnicul tinerei, care la anul îşi propusese să îmbrace rochia de mireasă. ,,Din păcate, cuvintele sunt acum de prisos. Ea nu mai este. Valentina era în club, dar era în zona toaletei când a luat foc. Ea fiind firavă nu a mai reuşit să iasă. A murit intoxicată cu monoxid de carbon. A fost cumplit acolo. Ni s-a spus că a fost legea junglei. Doar ea a murit, ceilalţi din grup s-au salvat', a spus Alexandru Nechifor, vărul tinerei decedate.

Familia tinerei este în stare de şoc, iar părinţii şi sora, cu lacrimi în ochi, au însoţit sicriul tinerei până în biserica Vovidenia. Valentina va fi înmormîntată marţi în Cimitirul Sf. Lazăr. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel