Galaţi: Elevii cu media 10 la Evaluarea Naţională şi la Bacalaureat, premiaţi de municipalitate

Primarul municipiului Galaţi, Ionuţ Pucheanu, i-a premiat marţi, într-un cadru festiv, pe elevii din unităţile de învăţământ gălăţene care au obţinut media 10 la Evaluarea Naţională şi la Bacalaureat în anul 2019, se arată într-o informare transmisă de biroul de presă al municipalităţii.

Potrivit sursei citate, cinci elevi din Galaţi au obţinut media 10 la Evaluarea Naţională şi doi la Bacalaureat. Bălan Bianca Andreea şi Bichir Andreea de la Colegiul Naţional 'Vasile Alecsandri', Lupu Denisa Cristina şi Stoicu Laura de la Şcoala Gimnazială 'Dan Barbilian' şi Iordache Octavian de la Colegiul Naţional 'Mihail Kogălniceanu' sunt elevii din Galaţi care au reuşit la Evaluarea Naţională de anul acesta să obţină media 10.

Ciopei Dragoş de la Colegiul Naţional 'Mihail Kogălniceanu' şi Lazăr Diana Selena de la Colegiul Naţional 'Vasile Alecsandri' sunt tinerii de 10 la Bacalaureatul 2019. Toţi au primit, prin intermediul Fundaţiei Andreiana Juventus, câte un cec în valoare de 1.000 lei, buchete de flori şi diplome de apreciere. Tot prin Fundaţia Andreiana Juventus, în cadrul aceluiaşi eveniment, au fost premiaţi alţi doi tineri care de asemenea sunt un exemplu pentru întreaga comunitate locală.

Astfel, Marian Petria, membru al Comitetului Paralimpic Naţional, care a obţinut numeroase premii la concursuri naţionale şi internaţionale, a primit un premiu de excelenţă şi un cec în valoare de 2.000 lei, iar Andrei Munteanu, elev al Colegiului Naţional 'Vasile Alecsandri', cu rezultate foarte bune la şcoală, dar cu o situaţie materială modestă, a primit o bursă lunară, valabilă pentru perioada octombrie 2019 - iunie 2020, în valoare de 500 lei. 'Felicitări tuturor pentru rezultatele excepţionale. Felicitări părinţilor care îi susţin, dar şi profesorilor care îi provoacă. Suntem mândri de voi toţi', le-a spus Ionuţ Pucheanu, informează Agerpres. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel