Gălățenii 'pescuiesc' în stradă și consumă alcool la o terasă inundată / FOTO & VIDEO

Foto ilustrativ. Imagine de Dean Moriarty de la Pixabay
Foto ilustrativ. Imagine de Dean Moriarty de la Pixabay

Imagini incredibile vin din Galați. Câțiva localnici care nu s-au lăsat 'intimidați' de inundații s-au oprit la o terasă, pentru a consuma alcool. Alți doi au fost surprinși 'pescuind' în stradă. 

Ploaia torențială însoțită de grindină a făcut părăpăd în Galați, dar asta nu i-a speriat pe localnici, ci 'le-a venit în ajutor' pentru a deveni 'vedete' pe Internet. Mai mulți cetățeni au fost filmați consumând alcool pe terasa inundată a unui bar, în zona Port. Alți doi cetățeni au ieșit cu undițele la 'pescuit' în stradă. 

Mesaj RO Alert în Galați

Mai multe zone ale orașului Galați au fost inundate în urma unei ploi torențiale care a fost însoțită de grindină, fulgere și tunete. Autoritățile au emis un cod roșu și au trimis populației mesaj RO ALERT. Ploaia torențială a început în jurul orei 19.00. Grindina a rupt copaci, iar străzile au fost inundate de apă. Autoritățile au redactat un mesaj RO ALERT

„Avertizare de fenomene meteorologice periculoase imediate, cod roșu... fenomene vizate averse torențiale ce vor depăși 25...30 l/mp sau cumulat aproximativ 50...60 l/mp”, scrie în mesajul trimis gălățenilor. Mai multe echipaje ale ISU și Primăriei Galați intervin pe străzi pentru a desfunda canalizările și pentru a înlătura copacii rupți, transmite Mediafax.

VEZI ȘI: Casă prăbușită în Galați, femeie prinsă sub dărâmături

Alte imagini surprinse astăzi în Galați

Și în weekend, imagini din Galați au făcut vâlvă pe Internet. Mai multe cartiere au fost inundate în urma ploilor torențiale, iar pe unele străzi, apa trecea de jumătate de metru încă de la finalul săptămânii trecute. 

Tot în Galați, un parc se surpă la 3 luni după ce a fost modernizat

De nerecunoscut, aşa a ajuns parcul de la Parfumul Teilor, la nici trei luni de la finalizarea modernizării. Aleile principale sunt puternic afectate de tasări, iar numeroase dale sunt dislocate din cauza denivelărilor apărute. Nici băncile nu mai prezintă siguranţă din cauza situaţiei terenului. În urma unor sesizări, parcul a fost închis, scrie Viața Liberă.

Modernizarea parcului de pe strada Domnească, de la Parfumul Teilor, reprezintă unul dintre obiectivele de investiţii finalizate anul acesta. O investiţie realizată sub oblăduirea Direcţiei Dezvoltare, Infrastructură şi Lucrări Publice din cadrul Primăriei Galaţi, condusă de inginerul Cristian Capeţis.

La începutul lunii martie 2021, parcul care ar fi trebuit să fie gata în decembrie anul trecut, nu era încă. În aprilie, modernizarea a fost anunţată de autorităţi ca fiind un obiectiv îndeplinit, diferenţele între ceea ce era parcul înainte de modernizare şi aspectul actual fiind spectaculoase. (Citește mai mult AICI). 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel