Galați: polițist lovit cu mașina

targoviste_urmarire
targoviste_urmarire

Un gălăţean de 27 ani este căutat de poliţişti, după ce a fost depistat la volan fără permis de conducere, a accidentat un poliţist şi a fugit de la locul faptei, pentru prinderea lui fiind trase patru focuri de armă.

Un echipaj de la Secţia 1 Poliţie, aflat duminică în patrulare pe o stradă din Galaţi, a observat în trafic un autoturism la volanul căruia se afla un bărbat despre care se deţineau date că nu posedă permis de conducere. 

Tânărul, de 27 ani, fusese depistat pe 26 octombrie conducând un autoturism în municipiul Galaţi fără a deţine permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, faptă pentru care s-a ales cu dosar de cercetare penală. 

La vederea echipajului de poliţie, bărbatul a oprit maşina, dar în momentul în care cei doi poliţişti s-au apropiat pentru a-l legitima, a demarat în trombă, luându-l pe capotă şi accidentându-l pe unul dintre ei. 

Conform IPJ Galaţi, poliţiştii au tras patru focuri de armă în plan vertical şi asupra autoturismului, dar tânărul a reuşit să fugă de la locul incidentului. După aproximativ un sfert de oră, autoturismul a fost găsit abandonat şi cu parbrizul spart, pe o altă stradă din municipiu. 

La faţa locului s-a deplasat echipă operativă, în cauză continuându-se cercetările pentru stabilirea încadrării juridice a faptei, sub coordonarea procurorului de caz de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Galaţi, relatează Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel