Galați: Facultatea de Arhitectură Navală garantează un loc de muncă după absolvire

O instituție de învățământ superior din România garantează studenţilor silitori un loc de muncă după terminarea studiilor.

Facultatea de Arhitectură Navală din cadrul Universităţii "Dunărea de Jos" din Galaţi, singura unitate de învăţământ de profil din ţară, oferă absolvenților care s-au dovedit silitori în timpul perioadei de studiu un loc de muncă la Şantierul Naval şi la Institutul de proiectări navale, scrie Digi 24.

În prezent, peste 600 de studenți urmează cursurile Facultății, în condițiile în care peste 80 la sută dintre studenţii de la Nave reuşesc să se angajeze în domeniu încă din timpul studiilor sau imediat după terminarea acestora, salariul fiind de 2.000 de lei. Pe lângă aceşti bani, cei mai buni studenţi sunt răsplătiţi financiar si de facultate, atât prin intermediul burselor oferite de unitatea de învăţământ, cât şi prin bursele private.

Datorită parteneriatelor pe care facultatea le are cu diverse firme de profil, sunt și studenți care au ajuns să lucreze şi în străinătate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel