Galați: Bărbaţi, arestaţi preventiv după ce au fost prinşi în timp ce vindeau droguri

Trei bărbaţi au fost arestaţi preventiv după ce au fost prinşi în flagrant de poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Galaţi în timp ce comercializau zeci de pliculeţe cu cannabis, iar la percheziţiile domiciliare efectuate ulterior au fost descoperite 2,5 kg de droguri. 

'La data de 19 noiembrie a.c., poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Galaţi, sub coordonarea procurorilor DIICOT - ST Galaţi, au surprins în flagrant trei bărbaţi, care aveau asupra lor 40 de pliculeţe de cannabis şi 2.405 lei. Ulterior, poliţiştii, cu sprijinul jandarmilor, au efectuat opt percheziţii domiciliare şi au ridicat în vederea confiscării peste 2,5 kilograme de cannabis', a informat sâmbătă IGPR. Potrivit unui comunicat de presă al IGPR, din cercetări a reieşit că drogurile ar fi fost aduse din Spania prin firme de curierat, pentru comercializare.

'Pentru a ridica coletele, autorii ar fi folosit cărţi de identitate contrafăcute. În urma administrării probatoriului, trei persoane au fost reţinute, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trafic de droguri de risc, ulterior fiind prezentate Tribunalului Galaţi, care a dispus arestarea preventivă, pentru 30 de zile', precizează sursa citată. Acţiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel