Gafe în serie la înmormântarea Marioarei Murărescu

Marioara Murărescu a fost înmormâtată marți, 4 februarie, cu onoruri militare, la cimitirul Mănăstirii Cernica de lângă București. Artiști, prieteni apropiați, dar și oameni care au urmărit-o doar la televizor au venit să îi aducă un ultim omagiu regretatei realizatoare TV.

În acea zi tristă, gafele au curs una după alta. O fostă colegă de-ale Marioarei Murărescu de la TVR 1 a mers la pompe funebre și i-a cerut angajatului firmei să scrie <<Odihnească-se în pace>, cu mențiunea că mesajul să apară pe ambele părți ale coroanei, dar rezultatul a fost unul de tot râsul.

"Ea (n.r. fosta colegă) i-a spus angajatului de la pompe funebre să scrie următorul mesaj pe coroană pe care urma să o depună la mormânt: 'Odihnească-se în pace' și i-a spus să scrie asta și pe o parte, și pe alta. Când s-a dus să ia coroana, a văzut scris: 'Odihnească-se în pace și pe o parte, și pe alta'. Este incredibil!", a declarat un martor ocular pentru

A urmat o altă gafă! Pe o coroană depusă la mormântul Marioarei Murărescu s-a putut vedea o greșeală gramaticală imensă: "Ve-ți (n.r. varianta corecta 'Veți') rămâne mereu in sufletele noastre".

Angajații de la pompe funebre s-au întrecut pe sine, reușind o altă perlă: "Arta și folclorul vor continoa (n.r. varianta corecta: 'vor continua') în memoria ta".

FOTO: CANCAN.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel