GAFA lui NICOLAE VĂCĂROIU din Parlament

Preşedintele Curţii de Conturi, NICOLAE VĂCĂROIU, a făcut o gafă de zile mari în cadrul ședinței solemne din Parlament, la aniversarea a 150 de ani de la crearea Curții de Conturi.

NICOLAE VĂCĂROIU l-a prezentat, vineri, pe preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, drept Valer Dorneanu, Zgonea replicând: "Bine că nu i-a zis domnului preşedinte Băsescu domnul Iliescu, atunci aveam o problemă cu toții". Nicolae Văcăroiu a fost președinte al Senatului, iar Valer Dorneanu președinte al Camerei Deputaților.

Citește și: Ce a cerut Traian Băsescu membrilor Curții de Conturi

NICOLAE VĂCĂROIU. "Vă rog să permiteţi să-l invit la cuvânt pe domnul preşedinte Valer Dorneanu, domnul preşedinte al Camerei Deputaţilor", a spus NICOLAE VĂCĂROIU, invitându-l pe Valeriu Zgonea să vorbească despre rolul şi importanţa Curţii de Conturi, la sedinţa de aniversare a 150 de ani de la înfiinţarea acestei instituţii, care se desfăşoară în plenul Parlamentului.

Apoi, NICOLAE VĂCĂROIU a rectificat, arătând că fostul preşedinte al Camerei Deputaţilor Valer Dorneanu i-a fost colaborator o viaţă.

"Bine că nu i-a zis domnului preşedinte Băsescu domnul Ion Iliescu, atunci aveam o problemă cu toţii", a replicat Zgonea.

Citește și: CURTEA DE CONTURI, 150 de ani de existență. Ce a făcut Traian Băsescu

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel