GAFĂ în timpul vizitei Maiei Sandu la Kiev. Ucrainienii au arborat un drapel greșit pentru Republica Moldova / FOTO

România - Republica Moldova
România - Republica Moldova

Ieri, Maia Sandu, noul președinte al Republicii Moldova, a ajuns la Kiev și s-a întâlnit cu Volodymyr Zelenski, șeful statului ucrainean. Totuși, autoritățile de la Kiev au făcut o gafă și au arborat un drapel greșit pentru Republica Moldova.

Ieri, Maia Sandu a ajuns la Kiev, în prima vizită externă în calitate de președinte al Republicii Moldova. Aceasta a participat la ceremonia oficială de întâmpinare a preşedintelui Republicii Moldova de către omologul său ucrainean, Volodimir Zelenski (mai multe detalii AICI).

În cadrul ceremoniei de primire, în Kiev au fost arborate steagurile celor două state. Totuși, un cetățean al Republicii Moldova a sesizat o gafă în ceea ce privește arborarea drapelului Republicii Moldova și a postat fotografiile pe o rețea de socializare. Astfel, ucrainienii au inversat culorile și, în loc de a pune culoarea albastră lângă lance, aceștia au pus culoarea roșie.

„Mici gafe azi la Kiev: au pus steaguri ale md prin oraș, doar că au greșit ordinea culorilor, cu roșu la lance)“, a scris pe Facebook un cetățean al Republicii Moldova.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel